TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 1 november 2009

Leeds hämnades mot Yeovil

* Millwall blev för tunga förra veckan då Leeds förlorade säsongens första match. Det var därför ett taggat Leeds som marscherade in på Elland Road igår mot Yeovil. Gästerna skulle få sota för de uteblivna poängen från The New Den. Hoten besannades och verkställdes. Yeovil blev en munsbit för ett hungrigt Leeds som enkelt vann med 4-0.
Samtidigt förlorade toppkonkurrenten Charlton borta mot Carlisle med 3-1 vilket innebär att Leeds leder League One med sju poäng före Charlton.
*****
* Southampton fortsätter sin jakt på att komma ovanför nedflyttningsstrecket och man gör det bra. Gårdagens match på Brisbane Road mot Leyton Orient började dock illa. Med ett 2-0-underläge en kvart från slutet trodde de flesta på en säker Orient-vinst. Rickie Lambert i Southampton tvivlade och stänkte in två mål för The Saints. Southampton grejade en poäng och åkte hem nöjda och glada till sydkusten med vetskapen att de fortfarande är hungriga efter poäng och aldrig ger upp.
*****
* Sjätte vinsten på sju matcher. Norwich är inne i ett stim. Igår åkte man till Stockport och kom hem med tre poäng. Grant Holt blev tvåmålsskytt i matchen som kanariefåglarna vann med
3-1. Vinsten innebar ett kliv upp i tabellen som man nu ligger femma i.
Ett rejält uppsving med tanke på de usla första omgångarna. Tacka manager Paul Lambert för det.

Inga kommentarer: