måndag 22 mars 2010

Coventry vinnare i oavgjort Midland-derby

The Championship
Midland-derbyna mellan Leicester och Coventry brukar bli hårda tillställningar. Kamp och krig. Så även igår. Lagen delade på poängen då man spelade 2-2 på Walkers Stadium.
Andy King gav hemmalaget ledningen och även ett andra mål i första halvlek. En superb första halvlek av Leicester byttes ut till en lika god vändning för Coventry i den andra.
James McPakes reducering en bit in i den andra halvleken gav hopp hos Skyblues som kämpade på. Tre minuter från fulltid gav det utdelning. Gary Deegans kvittering tystade majoriteten av de 23,093 åskådarna. Bättre att ha bra flyt i andra halvlek än i första. Leicester slappnade av i sin 2-0-ledning. Detta straffade sig. Coventrys poäng ses därför som en seger. I ett derby är det alltid lite extra. I synnerhet då det skiljer 10 poäng mellan lagen.