TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 28 mars 2010

Dramatisk toppstrid

League One
Det är spännande i League One nu. Efter gårdagens matcher så är det både nerv och ångest i de kommande slutomgångarna. Leeds och Millwall ligger nu på samma poäng.
Så skulle det komma sig efter att Millwall hade lekstuga med Stockport på The New Den. Med 5-0 vann The Lions i en match där Stockport även gjorde två självmål. Samtidigt i Norwich så hade The Canaries toppmöte mot Leeds. Ettan mot tvåan. Här ordnade Chris Martin segern för hemmalaget i den nästsista minuten. I och med segern så drog Norwich iväg med en 11-poängs serieledning.
Leeds kan idag endast trösta sig med att man har några bollars bättre målskillnad än Millwall. Det är nog det enda. På alla andra plan är Millwall starkare. De sista åtta omgångarna kan bli rena mardrömmen. Norwich sitter i en guldsits och kan med ro se ned på klubbarna som slåss om den andra uppflyttningsplatsen. På fjärde plats ligger sensationella succélaget Swindon. En ytterst imponerande säsong har resulterat i flertalet bragdmatcher. Igår vann man dessutom borta mot svårspelade Hartlepool. En poäng efter Leeds och Millwall. Nu rörs det runt i League One-grytan på allvar. Ingen sitter längre säkert. Förutom då kanske kanariefåglarna? För Norwich sitter väl säkert? Inte kan man väl tappa 11 poängs ledning?

Inga kommentarer: