TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 23 mars 2010

Interna bråk i Newcastle

The Championship
Det går hett till på Newcastles träningar. Såpass hett att spelarna råkar i luven på varandra. Några behöver till och med söka sjukhushjälp för det.
Enligt BBC är det Newcastles lagkapten Steven Taylor som ligger på sjukhus. Det påstås att Taylor skall ha hamnat i en dispyt med lagkamraten Andy Carroll. Klubben har vägrat att kommentera händelsen men källor från sjukhuset meddelar att Taylor ligger inlagd för spräckt käke. Tidigare har lagkaptenen haft problem med knäskador. Nu kommer detta. Risken är nu stor att Taylor missar resten av säsongen.
Anfallaren och måltjuven Carroll har på senare tid betytt mycket för lagets anfallsspel där han gjort nio mål på de tio senaste matcherna. Han har tyngd, explosion och aggresivitet på fotbollsplanen. Uppenbarligen även utanför. I december 2009 greps han av polis efter ett slagsmål på en nattklubb och skall snart upp i rätten för den händelsen.
Dåliga nyheter för Newcastle som behöver all styrka man kan ha för att ta sig direkt tillbaka till Premier League. Viktiga Taylor blir borta då det kommer hetta till som mest i säsongens slutskede.
Carroll utsätter klubben för ett hot, försvagar den och skapar en spricka i gemenskapen.
Carroll bör därför straffas hårt. Oavsett hur bra han än har varit och är. Det handlar om att statuera exempel och då skall sådant aldrig tolereras.

Inga kommentarer: