TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 28 mars 2010

En vinnande trio

League Two
* Chris Dagnalls hattrick igår hemma mot Grimsby hjälpte Rochdale att vinna med 4-1. Med nio omgångar kvar att spela leder The Dale nu serien med 10 poäng och är 13 poäng ovanför playoff-strecket.
*****
* Notts County hänger också med i toppstriden efter att Luke Rodgers gjorde det livsviktiga segermålet igår mot Rotherham. I matchens sista miunt slog anfallaren till och ordnade seger med 1-0 och tre viktiga poäng. Tio poäng bakom ledande Rochdale men med en match mindre spelad. Det är ljusare än tidigare i Nottingham. Jag är helt övertygad om att klubben mådde bästa av att få bort strålkastarljus och stjärnstatus efter Svennis och rika ägare. Nu mår klubben bra.
*****
* Svängiga Bournemouth mådde bäst av att Notts County besegrade Rotherham igår. Fast det visste man inte då Liam Feeny och Brett Pitman gjorde matchens enda mål i 2-0-seger hemma mot Accrington Stanley. Då matchen var slut och resultatet från Meadow Lane visades så kunde man återigen jubla. Ett dilemma däremot. Samtidigt som man inte ville att Rotherham skulle ta in bakifrån och på sikt ta över den direkta uppflyttningsplatsen så ville man ju heller inte att Notts County drar ifrån i toppen. The Cherries har allt i egna händer framöver. Ser man bara till att vinna de kvarvarande matcher som är kvar så är saken klar. Då är det bara en bonus ifall konkurrenterna tappar.

Inga kommentarer: