TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 28 augusti 2010

Tippa med TLC

10 rätt förra veckan. Vi fortsätter denna veckan med samma system R-3-3-24.
*******
1. Chelsea-Stoke 1
Två matcher, två segrar och 12-0 i målskillnad. Chelsea har inlett säsongen magnifikt. Idag tar man Stoke av bara farten.
***
2. Blackpool-Fulham 1X2
Nykomlingar skräller ett par gånger per år. Framförallt i de inledande matcherna. Fulham har inte inlett jättebra men spelade bra senast i Ligacupen då Port Vale utklassades.
Jag helgarderar denna.
***
3. Tottenham-Wigan 1
Förra säsongen vann Spurs hemma med 9-1. Det lär bli målkalas även idag. Veckans säkraste etta.
***
4. Wolves-Newcastle X
Två klubbar med självförtroende. Stärkta av avancemang i Ligacupen och bra inledning på ligan. Upplagt för en jämn batalj.
***
5. Brommapojkarna-Åtvidaberg 1XM
BP är ett bättre lag och bör slå Åtvidaberg hemma. Gästerna är dock stärkta av en bortaseger över Kalmar FF och kommer till Grimsta med självförtroende.
***
6. Örebro-Helsingborg 1X2
Två topplag denna säsongen.
Det bör bli en offensivt inriktad match då båda lagen behöver en seger, Örebro i jakten på en europaplats och Helsingborg för att behålla serieledningen. Jag helgarderar.
***
7. Millwall-Coventry 1X
Millwall har inlett bra och trots förlust sist mot Leeds så är man starka hemma på The Den. Coventry har även dem inlett piggt och kan med tur få med sig en pinne ifrån södra London.
***
8. Watford-Leeds 1X2
Watford har två oavgjorda matcher med sig till hemmamötet mot nykomlingen Leeds. Ett Leeds som vann senast mot Millwall med 3-1 och nu även värvat in Cardiffs Ross McCormack. Öppet.
***
9. Barnsley-Middlesbrough X
Inga direkt formstarka lag. Barnsley har en vinst på de 13 senaste matcherna i ligaspelet. Mycket skador i Middlesbrough. Jag hade satt tvåan om laget varit kurant men nu känns ett kryss närmare.
***
10.Derby-QPR 2
Loftus Road-klubben är inne i ett stim. Det flyter på bra och nyförvärven höjer klubben. Idag kommer fjärde raka segern.
***
11. Nottingham-Norwich 1X
Två poäng har hemmalaget endast lyckats skrapa ihop. Forest måste vinna för att leva upp till förväntningarna. Norwich har bra flyt och kan med tur spela till sig ett oavgjort resultat.
***
12. Portsmouth-Cardiff X2
Pompey är under isen. Allt går emot dem. Ingen vinst ännu i ligan. Men hemma på Fratton Park är man bra och med publiken i ryggen kan man ta poäng idag. Cardiff däremot har fått en injektion i Bellamy.
***
13. Sheffield Utd-Preston 1
Blades ligger sist i tabellen med en poäng. Idag måste första segern komma.Preston har inte imponerat något märkvärdigt. Hemmaseger.
***
Lycka till!

Inga kommentarer: