TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 21 augusti 2010

Tippa med TLC

I Huckerbys frånvaro så är det undertecknad som skall lotsa oss mot de stora pengar. Över åtta miljoner på Stryktipset gör att man inte kan låta bli. Att tippa säsongens inledande matcher är aldrig lätt. Skall dock ge mig på ett försök med systemet R-3-3-24.
******
1. Arsenal-Blackpool 1
Trots att Blackpool skrällde stort i premiären så skall man inte ha något att hämta på The Emirates. Arsenal är inte Wigan och skall det mot alla odds kommit några skrämselskott mot Wenger efter premiären så lär han och hans Gunners vara beredda idag. Säker etta.

2. Birmingham-Blackburn 1X
Brums är stora favoriter. Detta trots att gästerna vann i premiären och man själva spelade oavgjort. Men krysset i Sunderland var en stark upphämtning. Tror på hemmaseger men garderar med ett kryss.

3. Everton-Wolverhampton 1
Säsongens första seger mot komma på hemmaplan. Trots att Everton förlorade premiären så är man bättre än Wolves. Säker etta.

4. Stoke-Tottenham X2
Stoke förlorade i premiären och fick nyförvärvet Jones skadad. Spurs gjorde en suverän insats i premiären men spelade lojt i kvalet till Champions League. Vilja möter klass. Kamp. Kryss med känsla för bortaseger.

5. West Bromwich-Sunderland 1X2
Två revanschsugna gäng. WBA klappade ihop fullständigt på Stamford Bridge (0-6) medan Sunderland tappade 2-0 till 2-2 hemma mot Brums i premiären.Öppet. Helgardera.

6. West Ham-Bolton 1
Avram Grants nya lag var utspelade på Villa Park i premiären. Man var helt enkelt usla. Fyllda av revanschlusta så lär Owen Coyles gäng få smaka på en förlust.

7. Gefle-Mjällby X
Allsvenskans enda representant på Stryktipset denna veckan kommer från Strömvallen i Gävle.Succénykomlingen Mjällby är bra på Strandvallen men idag får man nöja sig med oavgjort.

8. Crystal Palace-Ipswich 1
Palace friades igår från tvångsförvaltning och manager Burley ser framtiden an. Det är mycket positivism i Londonklubben idag.

9. Burnley-Leicester 1X
Burnley har inlett bäst om man ser till de bägge lagens inledande matcher. Bägge spelar dock svajigt och därför blir det till att sätta in ett kryss också.

10. Hull-Watford 1X2
Hull vann premiären med klara 2-0 men brakade ihop fullständigt borta mot Millwall. Opålitligt. Watford har en vunnen och en förlorad. Man tippas bli ett bottenlag i år men har inlett överraskande bra. Helgardera.

11. Norwich-Swansea 1XM
På Carrow Road har man publiken i ryggen. Tredje matchen denna säsongen och nu är man varma i kläderna. Vann i senaste omgången.Swansea har en vunnen och en förlorad och kan nog få till ett kryss som bäst.

12.QPR-Scunthorpe 1
Utomordentligt bra start på säsongen. Taarabt, ny från Spurs, vägleder QPR mot ännu en seger. Sju mål och inga insläppta på två matcher är bra. Scunthorpe lär inte komma någon vart.

13. Reading-Nottingham 1X2

Svår match mellan två svårdefinierade lag. Varenda tecken tas därför med så slipper man oroa sig över utgången.
******
Lycka till gott folk!

Inga kommentarer: