TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 29 augusti 2010

Hoppsan sa!

Grattis får vi säga till Sheffield United som igår lyckades ta första vinsten. Hemma mot Preston fick man med sig en 1-0-seger. Viktig sådan. TLC hade det på känn. Tippade därför en hemmaseger på Stryktipset. Man hade den berömda kniven mot halsen. Att Preston sedan inte är vidare bra i år är en annan historia. Blades lugnade publiken och fick andrum.

Jag satt och sög på en tvåa men hamnade på ett kryss till sist. Vad händer då? Jo, Barnsley slår Middlesbrough och vinner hemma på Oakwell. Ett av de mest intetsägande lagen i Football League om ni frågar mig. Grått och tråkigt. Svårdefinierat och alltid svårtippat.

Trodde man att Bristol City skulle bli ett topplag denna säsongen så får man tänka om. Trodde man att de skulle komma på fötter efter managerbyte så får man också tänka om.
Igår förlorade man borta mot Ipswich med 2-0. David James i målet. Ett hett nyförvärv i Pittman från Bournemouth. Say no more. Floppen är ett faktum. Det ser ut att bli en jobbig säsong för The Robins denna säsongen. Derbyn mot Rovers nästa säsong? Isåfall inte i The Championship!

Inga kommentarer: