Bolton vann oavgjord kamp

Premier League
Bolton-Birmingham 2-2
En finsk örfil och två svenska skador. Det var nordisk touch på Reebok Stadium igår.
Vinnarna? Bolton. Med 10 man på plan efter att målvakten Jussi Jaaskelainen tillrättavisat Roger Johnson så trodde många att Birmingham skulle vinna. Det såg inte ut att finnas någon annan utväg då man gjorde 2-0 i andra halvleken. Då vände veteranen Kevin Davies på steken. I sin 250 match för The Trotters reducerade han på straff. Det 100 ligamålet i karriären. Owen Coyles kelgris gav nerv till matchen. Nio minuter från fulltid satte inbytte nyförvärvet Robbie Blake det mål som skulle bli kvitteringen. Svenskarna då? Elmander mot Larsson. Bägge byttes ut i andra halvlek för skador. Här såg det mest illa ut för Eskilstuna-sonen Larsson.