TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 25 augusti 2010

Begovic har gjort bort sig

Premier League
Stokes manager Tony Pulis är både förbannad och besviken idag. Detta trots att hans rödvita manskap tog sig vidare i Ligacupen igår efter vinst över Shrewsbury. Frustrationen riktar sig emot målvakten Asmir Begovic. Bosniern och förre Pompey-målvkaten Begovic har varit en snackis under sommaren och transferryktena har varit många. Bosniern har nu skapat rubriker efter attl under gårdagens tidiga träning gjort klart för Pulis att han inte ville spela matchen mot Shrewsbury.

Pulis lyssnade och handlade därefter. Han dissade Begovic, satsade på Carlo Nash i 2-1-segern över Shrewsbury och hade Thomas Sörensen på bänken.
Men Pulis glömde inte vad Begovic hade sagt. Det gör inte heller folk med hjärtat för Stoke. Uttalandet gjorde relationen mellan Begovic och Stoke infekterad och idag vill folk i klubben se att man reagerar mot bosnierns beteende. Bötfäll spelaren. Att bänka honom biter inte. Dra in lönen. Det skall kännas att bete sig respektlöst. Det skall vara en ära att få beträda Britannia Stadium. Stoke är äkta på många fronter. En av de sista riktiga legendariska klubbarna med en atmosfär som få har. Begovic skall vara tacksam. Att Begovic vill vidare råder det ingen tvivel om. Han hade kunnat framföra sitt önskemål på ett smidigare och mer ödmjukt sätt. Nu har han istället placerat sig i ett fack som gör att många av de klubbar som haft ögonen på honom insett vad han går för.

Inga kommentarer: