TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 15 februari 2013

Allt har blivit bättre i Forest Green

Forest Green Rovers är den största sensationen och utropstecknet i Blue Square Premier denna säsong. Den lilla Gloucestershireklubben har stångat sig upp till toppen av serien. Ingen hade räknat med att Rovers skulle vara med i snacket om uppflyttning innan säsongen och de som nämnde topplag fick ett skratt till svar. Idag är det snacket på riktigt. En fjärdeplats i serien på bekväm playoff-plats och med fem poäng upp till direktuppflyttning. För första gången i klubbens 123 åriga historia kan man få spela i Football League nästa säsong. Managern Dave Hockaday är kylig och sticker ut hakan. 
Dave Hockaday
Till tidningen This is Gloucestershire säger han; "-Vi kan inte påverka vad andra lag gör. Vi kör vårt eget spel och gör det bra. Alla mina lag jag haft har alltid spelat bäst på vårsäsongen. Just därför ser de sista 15 omgångarna bra ut."
Den 55-årige taktikern tror på en stark vårsäsong. Klubben är idag det nästbästa laget på bortaplan. Skärper man till sig på hemmaplan och ordnar till försvarsspelet så kan manager Hockadays spekulationer bli sanning. Målkungen James Norwood hyllar sin manager och hela truppen; "-De förbättringar som Hockaday och styrelsen gjort under säsongen har lyft både mig och hela laget. Allt har blivit bättre i klubben."
Med denna fakta kan vårsäsongen bli mer än intressant för Forest Green.

Inga kommentarer: