TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 1 februari 2013

"Vi håller oss kvar", meddelar Odemwingie

Peter Odemwingie ställde igår upp på en av den moderna fotbollshistoriens mest klassiska intervjuer. Sittandes i sin bil svarar Odemwingie glatt på reportrarnas frågor och meddelar att klubben kommer klara sig kvar och att "vi" har fått in nya spännande spelare. Klubben han talar om är Queens Park Rangers. Klubben han spelar i är West Bromwich Albion.

Peter Odemwingie är WBA-spelaren som tröttnat på tillvaron uppe i Midlands. För att få till en flytt har han den senaste tiden gått bananas på Twitter i ett försök att göra sig omöjlig hos WBA. Det funkade; trodde han. Igår satte han sig i bilen och körde ner till London och Loftus Road. På parkeringen utanför arenan svarade han så glatt på reportrarnas frågor om sin nya klubb. När han skulle gå in på QPR:s kontor blev han dock stoppad i dörren. Klubbarna hade inte alls kommit överens, någon flytt var inte aktuell.

Frågan är om han verkligen trodde att en flytt var nära förestående eller om han åkte ner för att sätta ytterligare press på WBA. Oavsett vad blev han kvar i Midlands. Måste ha varit underbart att dyka upp på träningen efter det här...

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.