TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 21 februari 2013

We want you.

TLC söker förstärkning. Bloggen läses frekvent och dagligen av en relativt stor mängd besökare. Vi vill hålla nivån uppe, både i mängd och kvalitet. Dagens skribenter har förstås liv också vid sidan av att publicera texter här. Huvudredaktör Langham likaså, med jobb och familj. Och just nu tryter vår tid. Därför skulle vi vilja ha in en riktig arbetshäst, som kan dra ett stort lass. Någon som brinner för detta och som tycker att det skulle bli roligt, intressant och givande.

Vi är lite kräsna, ingen tvekan om den saken. Kolla bara på detta. Vi vill ha:

  • Hög aktivitet och förmåga att producera många texter. Dagligen i största möjliga utsträckning.
  • Du skall vara beredd att göra detta en längre tid. All respekt, men om du tröttnar efter en månad är det liksom ingen idé att ens börja.
  • Kvalitet. Japp, vi vill att du skall kunna hantera språket hyfsat. Men framförallt att du har idéer och ett intresse som märks när du publicerar dina texter.
  • Var beredd på att dina texter läses. Noggrant. Våra läsare kan sina grejer.
  • Du har koll. På brittisk fotboll och kulturen som hör därtill.
  • Våga och sätt din egen prägel!

Ersättningen kan upplevas vara lite skral. Den består enbart i ära och ibland läsarnas beröm. Men TLC har ett väl inarbetat namn, läses över hela landet och ger sina skribenter en plattform för att nå ut till en kunnig och intresserad publik. Dagens skribenter kommer att finnas kvar vid din sida, och publicerar texter regelbundet.

Känner du för detta? Tveka i så fall inte i att kontakta oss. Antingen via får Facebook-sida eller också genom att skriva en rad här. Du kan också maila till adressen som finns till höger, i menyn.

1 kommentar:

Frank Harper sa...

Vill tacka er på redaktionen för ert enormt starka jobb. Jag tycker detta är den bästa fotbolls bloggen som existerar. Tack för ert fina jobb alla skribenter på TLC.

Hjärtliga hälsningar Frank.