TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 7 februari 2013

Reading och Le Fondre gjorde det unika


Nykomlingen i Premier League, Reading FC, gör en bra säsong. Det fick manager McDermott ett kvitto på då han igår mottog priset som januaris bästa manager i PL. Det var inte det enda priset som Reading fick motta. Månadens spelare gick även till klubben och till anfallaren Adam Le Fondre. Den 26-årige anfallaren som gjort 12 mål under säsongen blir därmed den första spelaren i Readings historia att utses som Premier Leagues bästa spelare under en månad. Le Fondre själv blir också unik. han är inte bara den enda spelare som spelat i samtliga fyra toppdivisioner och där gjort mål, han är även den enda som blivit utsedd till Månadens Spelare i samtliga divisioner från League Two till Premier League. Det är stort. Kepsen av för den Le Fondre och Reading.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det även vara så att priset för månadens spelare för första gången gick till en spelare som inte har startat en enda match den månaden....??
Om vi nu räknar liga spel ,vilket väl priset menar....

//Peter

Langham sa...

Bara det gör saken mer unik.

Anonym sa...

Robbert Earnshaw har också nätat i de fyra högsta divisionerna, och rätt många gånger också i alla fyra. Dessutom har han nätat i landslaget.

Thole