TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 22 juni 2009

Så går snacket i Skottland...

Mark McGhee och assistenten Scott Leitch gick till rivalen Aberdeen och som efterträdare i Motherwell kan de nu få lika namnkunniga managers och före detta spelare.
Steve Staunton, Gary Macallister, Lawrie Sanchez och Luc Nijholt har alla blivit intervjuade på Fir Park. Någon av dem lär presenteras inom kort.
Tills dess så är lagkaptenen Stephen Craigan tillfällig manager.

Celtics 32-åriga mittfältare Paul Hartley har ett kontrakt som har gått ut. Ett flertal klubbar är intresserade av den forna skotska landslagsmannen. Däribland hans förra klubb Hearts och den grekiska klubben Iraklis Saloniki.


Nu skall det bli lättare att ta sig upp från ungdomsakademin till A-laget.
I varje fall i Dundee United. Deras manager Craig Levein har lovat förändringar och anställt 22-åriga Ian Cathro som, enligt Levein, skall starta ett revolutionerande arbete i klubben. Återstår att se ifall det ger resultat.


Han har spelat i Dundee United, Derby, Blackburn och West Ham. Av The Hammers fick han Free-Transfer i januari 2008. Sedan des har 35-åriga Christian Daily spelat i Rangers. Kommande säsong är dock ett frågetecken. Daily vill fortsätta, men inser att åldern spelar in. Den som avgör Dailys framtid som spelare i toppfotbollen blir manager Walter Smith. Skulle fotbollen på plan få ge vika så har Dailly ändå en framtid som kommentator på tv. Med andra ord blir han aldrig av med sporten.

Inga kommentarer: