TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 maj 2010

Colchester omstrukturerar

League One
Den gångna säsongen är inget man kommer att minnas med glädje i Colchester. Åtminstone inte slutfadäsen på den. Colchester som länge låg bland topplagen missade i slutomgångarna sin playoff plats och gav bort den till Huddersfield.
Detta får spelarna nu sota för.
Scott Vernon, Matt Lockwood, Sam Corcoran och Russell Malton har alla blivit släppta från sina kontrakt. Istället vill klubben till kommande säsong bygga och satsa på mittfältarna David Prutton och Phil Ifil. Duon har erbjudits nya kontrakt med Essex-klubben.
Prutton, 28 år, kom på free transfer från Leeds i februari medan Ifil, 23 år, värvades från Tottenham 2008. Detta är spelare som ledningen nu tror på och som kan leda klubben framåt.
Colchester har också erbjudit mittbacken Marc Tierney ett nytt kontrakt trots at than redan har ett år kvar på sitt nuvarande. Kommande säsong lär det också bli lättare för klubben att hitta de bästa talangerna i Essex.Detta med tanke på att man är enda klubb i Essex nu som spelar i League One efter att Southend åkte ner i League Two.

Inga kommentarer: