TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 26 maj 2010

Fulhams Brown till Trollopes Rovers

League One
Bristol Rovers har kommit överens med Fulham om att värva mittfältaren Wayne Brown på en fri transfer. Det enda som återstår är en läkarundersökning och en sådan är i nuläget av högsta intresse för bägge parterna. Brown var nämligen utlånad från Fulham till Rovers under våren och spelade fyra matcher för Rovers innan han skadade sig. Skulle det visa sig att skadan inte påverkat Brown något alldeles för illa så är han emottagen med öppna armar på Memorial Stadium i Bristol och med ett tvåårskontrakt i handen. Bristol Rovers manager Paul Trollope beskriver Brown som en spelare han kan bygga laget kring. En klasspelare som bara utvecklas. En sådan kille skall inte ruttna bort i Fulhams reservlag.
Den 21-årige mittfältaren växte upp i Fulhams akademi och gjorde bland annat sin seniordebut just mot Rovers i en FA Cup-match 2008.
Med erfarenheter från Premier League, större organisation och med mycket kunnande kommer Brown att bidra med mycket glöd hos Rovers kommande säsong. Bara han håller sig frisk. Paul Trollope är den som håller tummarna hårdast för detta.

Inga kommentarer: