TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 27 maj 2010

Paddy Kenny är åter på tapeten

The Championship
Paddy Kenny blev rubrikernas man då han förra säsongen ertappades med att ha använt sig av efedrin. Mediepåslaget hetsade FA till agera och Kenny stängdes av i nio månader. Där hade den 33-årige irländarens karriär kunnat vara över. Men Sheffield United såg människan Kenny bakom alla rubriker och gick politsikt inkorrekt på spelarens sida. Kenny, som tidigare var en populär spelare i Blades, blev nu en kultspelare. Det har efter avstängningen blivit två instaser mellan Blades-stolparna. Till sommaren går kontraktet ut mellan målvakten och Kenny. Parterna skall diskutera en förlängning. Samtidigt har QPR meddelat intresse. Londonklubbens nya manager i Neil Warnock, f.d Blades-manager, känner Kenny sedan tidigare. Det var han som värvade Kenny till Blades från Bury 2002.
Får se hur det blir nu under sommaren med Paddy Kenny. Ifall det blir en återförening med Warnock på Loftus Road eller om han avslutar Blades-karriären storstilat och med finess som en riktig ikon.
Istället för snack om osportligt, kriminellt beteende, droger och avstängning så snackas det nu om fotbollspelaren och den rutinerade målvakten Paddy Kenny. Skön revansch för Paddy Kenny och en knäpp på näsan på alla moraltanter som gärna ser allt i svart eller vitt.

Inga kommentarer: