TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 maj 2010

Hjältarna från The New Den

League One/The Championship Play-Off
Med en bredsida från Steve Morison och en skalle från Paul Robinson.
Sedan var Millwall där.
På Wembley.
Igen!
15,463 åskådare var i upplösningstillstånd. Lyckan var total. Hjältarna från The Den hade precis slagit tillbaka ett hårt kämpande Huddersfield. Ingen lätt uppgift.
Kenny Jackett var efter matchen en stolt manager. Det skall han vara. En skyttekung i truppen i Steve Morison som under säsongen gjort 23 mål visade upp sina kunskaper då det betydde som mest. Veteraner som Robinson som varit i klubben sedan 2001 visade också var skåpet skulle stå. Det är sådana män som idag är hjältar. Uppoffrare och blivande legender.

För andra året i rad har lejonen från Bermondsey kvalificerat sig för playoff-final till The Championship. Sist då det begav sig blev man utslagna av Scunthorpe. Nu skall Swindon få sota för det. Jacketts blå armé har inte marscherat fram till Wembleys portar för att åter förlora. Man är värda en plats i den näst högsta serien.
Det vill ju givetvis Swindon sätta stopp för. Ett Swindon som bara för tre matcher sedan fick stryk av Millwall i den sista ligaomgången. Revansch ur olika perspektiv.
Förbered er på en riktigt het playoff-final den 29 maj.

Inga kommentarer: