TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 28 maj 2010

Lutons väg tillbaka har börjat

Blue Square Premier
Luton Town är det laget som leder värvningskampen och man värvar från säsongens konkurrenter. Laget har som mål att ta sig tillbaka upp i League Two och med tanke på dagens värvning från uppflyttade Stevenage Borough så är det ingen omöjlig uppgift.
Luton har nämligen bundit till sig Andy Drury från Stevenage. Den 26 åriga anfallaren har under de senaste säsongerna varit en av de mest tongivande i Stevenage.
Hans kontrakt går ut i sommar ochj då passade Lutons manager Richard Money på att erbjuda spelaren ett kontrakt. Idag skrev Drury på, som free-transfer, ett tvåårskontrakt. Drurys egna kommentar till klubbvalet var att han ser Luton som en storklubb med framtidsvisioner. En klubb som har 7,000 på sina matcher i BSP är mycket mer insipreande att spela för en många andra lag som knappt har hälften så många åskådare i samma serie. Luton har därmed gjort sin fjärde värvning inför säsongen 2010/11. Alla spelarna är heta namn i de lägre divisionerna. TLC tror därför på att nästa säsong kan komma att bli Lutons.

Inga kommentarer: