TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 28 juli 2010

Gavin Grant fick 25 års fängelse för mord

Bradford-anfallaren Gavin Grant, 26 år, fälldes i måndags för mord. Grant ansågs skyldig till ett mord, en ren avrättning, i ett bostadsområde i norvästra London där han skjutit en annan man till döds i ett gängrelaterat bråk.
Detta rapporterar idag BBC News London.
Grant fälldes tillsammans med två kumpaner och fick ett kännbart 25-årigt fängelsestraff. Grant och hans liga har tidigare varit kända hos polisen och att han skulle vara skyldig till mordet rådde det ingen tvivel om.
Vittnen som hörts om mordet berättar att Grant varit en ledare i det kriminella nätverk som sysslat med utpressning och narkotikahandel.
Klubbarna som han skjutit in sig i under sin lagliga karriär som anfallare på fotbollsplanen, förutom Bradford, är Millwall, Wycombe och Gillingham. Nu blir det istället till att hemmastadga sig på kåken under minst 25 år. TLC undrar lite konfunderat om hur det står till med lönesättningen bland fotbollsspelare i Football League?! Sist jag kontrollerade lönerna i ligan så fanns det så mycket pengar att man inte behövde ha ett arbete vid sidan om...

1 kommentar:

Anonym sa...

Eller hur, helt sjukt. Men om man kan tjäna 700 lax i veckan istället för 300 så trillar ju vissa dårar dit liksom. It spells... GREED!!! Det var iaf dom siffrorna som det pratades om, men det vet man ju aldrig.

Idiot säger jag!!

//ratpack