TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 16 juli 2010

Christian Dailly avslutar karriären i Charlton

League One
Om en månad kommer han att inleda sin 21 säsong som profesionell fotbollsspelare.
Skotska landslagets och Charltons mittback Christian Dailly har varit med länge i matchen. Det började 1990 i Dundee och fortsatte söder om gränsen till klubbar som Derby, West Ham, Blackburn och Southampton för att sedan vända tillbaka till fäderneslandet och Glasgow Rangers.
Sedan förra året är han åter tillbaka i England. 44 matcher för Charlton och ett mål har det blivit. Dailly bestämde igår att han fortsätter på The Valley. Fram till sommaren 2011 bestämdes det då det nya kontraktet signerades. Manager Phil Parkinson är nöjd. Supportrarna likaså. Dailly som blev Årets Spelare i Charlton den föregående säsongen är uppskattad.
Ett bra sätt att avrunda karriären på. Med flaggan i topp. För nästa år är Dailly 37 år och att då fortsätta med elitkarriären är mindre troligt. Dailly kör säsongen ut, delar med sig av sin rutin och kunskap och slutar med flaggan i topp. Innan dess skall han ha hunnit med att kämpa upp Charlton i The Championship. Ordnar han det så kan Dailly verkligen sluta med flaggan i topp.

Inga kommentarer: