TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 17 juli 2010

Ordkrig mellan Luton och Crawley

Blue Square Premier
Luton Town och Crawley Town har hamnat i luven på varandra. Eller åtminstone så har deras managers gjort det. De högfrekventa värvningsklubbarna kom ihop sig efter att uppstickaren Crawley, som av många ses som en utmanare till titeln, anmält intresse för Lutons mittfältare Keith Keane. Då deras manager Steve Evans gick ut och berättade att han var villig att erbjuda Luton ett sexsiffrigt belopp så kunde inte Lutons manager Richard Money hålla sig. Både Crawley och Evans fick sig en verbal misshandel som avslutades med att Money inte kommer att låta Keane lämna Luton och allra minst till Crawley. Money passade även på att förolämpa Crawley genom att mena på; "I don't think Keith Keane wants to play in front of 700 people."
Reviret är inpissat så att säga. Luton och Money tillåter inte att en liten klubb som Crawley tar sig friheter bara för att deras ekonomiska situation för en gång skull har blivit stark.
De bägge klubbarna är lika stora katter runt samma rykande varma BSP-gröt. Enda skillnaden är att Luton har mer tradition och ett större namn att luta sig tillbaka mot.

Inga kommentarer: