TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 24 juli 2010

Huddlestone har fattat grejen

Premier League
I alla stjärnlag så finns gloryhunters som spelar bäst på de finare arenorna för att sedan vika ned sig totalt på en regnig gräsmatta i en cupmatch mot ett mindre lag. Så har det sett ut genom åren och lagen man tänker på främst då är exempelvis Liverpool och Tottenham. Ena veckan vinner man derbyn och matcher mot
"The Big 4" för att veckan därpå åka ut i cupen mot Chesterfield eller spela oavgjort mot lag som Bolton, Derby och Blackburn. Det slår aldrig fel.
En som vill ändra på detta är Tottenhams mittfältare Tom Huddlestone. Han är trött på berg-och-dalbanan i sin klubb och säger idag till tidningen Daily Star att han vill att hans lagkamrater skall gå in stenhårt i varenda match nästa säsong. En bortamatch mot Sunderland skall vara lika viktig som ett derby mot Arsenal. Helt rätt. TLC sträcker den största tummen upp i luften och gratulerar Huddlestone till de mycket förnuftiga orden. Mer jävlaranamma bland de högbetalda proffsen i storklubbarna är inte för mycket begärt. Det är faktiskt ett krav.

Inga kommentarer: