TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 7 augusti 2012

Buy me a team.

Dougie Freedman, manager i Crystal Palace, önskar nyförvärv. Han anser att en del av klubbens unga spelare inte "ens är nära att vara redo" för Championship.

Palace fick stryk med 2-1 härom dagen, motståndet var inte direkt namnkunnigt utan snarare rätt klent för ett lag i Championship; Welling från Blue Square South. Freedman sade efter matchen: "Resultatet var förstås en besvikelse. Men jag har också insett vad (mina) spelare kan och inte kan. Jag lärde mig att en del av de yngre spelarna inte är redo för detta, och att vi måste värva in en kompetens och djup i truppen. Framförallt om vi skall kunna göra bra resultat i The Championship."
Freedman ser behov i ganska många delar av laget: "Vi behöver en vänsterytter, kanske högerytter. Dessutom någon anfallare och kanske också en mittback.", avslutade Freedman.

Med premiären bara 11 dagar bort (Watford hemma), så inser alla att Palace och Freedman har en del jobb att göra. Det skall inte bara skaffas spelare, dessa skall också tränas in i laget. Supportrar till laget är härmed förvarnade och bör kanske skruva ner förväntningar och vrida upp knappen med tålamod.

Inga kommentarer: