TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 10 augusti 2012

Ingen vill köpa Leeds...

Efter över två månaders förhandlingar har det avtal, som verkade vara så gott som klart, kollapsat. Det hela bekräftas av Leeds United Supporters Trust (LUST).

Jakten på nya investorer inleddes redan i feburari, och även om ett flertal intressenter hörde av sig var det inte förrän i slutet av maj som det verkligen tog fart.

Det var i juni månad som ett konsortium bestående av, med största sannolikhet, investerare från mellanöstern samt klubbens nuvarande ordförande Ken Bates, fick exklusiva förhandlingsrättigheter. LUST's ordförande Gary Cooper var då lättad, och helt säker på att det hela i princip var avgjort.
Men någonstans på vägen verkar alltså någonting ha hänt, och klubben meddelar nu via sin hemsida att man välkomnar nya intressenter.
Samtal kan naturligtvis föras med tidigare intressenter fortfarande, men då på en icke-exklusiv basis.


Samtidigt som förhandlingarna strandat meddelar klubben även att spelarna Robbie Rogers och Danny Pugh lagts till listan över spelare som är aktuella för försäljning, vilket resulterar i att klubben nu har sex spelare på sin transferlista (Rogers, Pugh, Paynter, Rachubka, Connolly och Nunez).
Klubbens tränare Neil Warnock är på jakt efter en ny anfallare och behöver pengar. I ett uttalande till Leeds Utd's hemsida säger han att "Man måste se på vad man kan göra. Vi letar efter forwards, och det är möjligt att vi måste låta en eller två gå".

Leeds supportrar verkar få sitta ner i båten ett tag till...

Inga kommentarer: