TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 15 juli 2010

Non-League Nytt - Det senaste från BSP

BATH CITY
Nykomlingen Bath City förstärker inför kommande säsong. Ifrån Cambridge United har man värvat till sig den 29-årige anfallaren Lee Phillips.
Phillips, född och uppvuxen i Cornwall har meriter från spel i Plymouth, Weymouth, Exeter,Torquay och Rushden & Diamonds.
Bath får här en spelare med rutin ifrån spel i högre serier och det kan komma att betda mycket för Bath framöver. Fyra mål på 32 matcher blev det förra säsongen. Skall Bath klara sig kvar om nykomling så måste Phillips minst fördubbla den målkvoten.
*****
KETTERING TOWN
Kettering Towns player-manager Lee Harper avslöjar idag att han helst av allt ser förra Northampton mittfältaren Alex Dyer, 20 år, som önskenyförvärvet. Harpers dröm kan slå in. Dyer som fick free-transfer av Northampton i våras står klubblös och skulle göra mycket nytta i ett Kettering med goda framtidsutsikter. Harper säger till BBC Radio Northampton att trots spelaren låga ålder så håller han ändå toppklass i Kettering och hade kunnat blomstra ut på riktigt i BSP.
*****
CRAWLEY TOWN
Den lilla Sussexklubben Crawley Town ses som många som en favorit till seriesegern. En uppstickare med stora visioner och mål. Flera värvningar har gjorts under sommaren och nyfikenheten har varit stor på hur det kan komma att gå. Igår fick 2,536 åskådare på Broadfield Stadium se kommande säsongs toppkandidater. Motståndet var Crystal Palace och det var även dem som skulle göra första målet genom Paul Ifill. Hemmalaget ville dock visa omvärlden att man har något stort på gång. Kvitteringen kom därför en bit in i andra halvlek på straff genom fransmannen Thomas Pinault. Oavgjort mot ett Championship-lag är en fjäder i hatten men enligt den lokala tidningen Crawley Observer så måste klubben satsa på att spela ihop den främlingslegion som kommit till staden. Stundtals var det alldeles för virrigt och försvarsspelet svajade titt som tätt rätt rejält. Crawley har därför tid på sig att den kommande månaden ordna till bristerna.

Inga kommentarer: