TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 1 juli 2010

Det ryktas...

Manchester City fortsätter att dra i James Milners tröja. City har nu lagt upp ett monsterbelopp för Aston Villa-mittfältaren. 90 miljoner pund blir i runda slängar över miljarden kronor. Det sanslösa budet slår alla tidigare rekord i engelsk fotboll och står att läsa i dagens Daily Telegraph.

Tidningarna Daily Mirror och Daily Mail har ägnat Sunderland utrymme i dagens tidning. The Black Cats är nära en värvning av Portsmouths nigerianske anfallare John Utaka i en affär som förväntas gå på två miljoner pund samt har också lagt ett sju miljonerpunds-bud på West Hams Matthew Upson. Sunderland är heta på transfermarknaden och inte alls blyga med att visa plånboken. Frågan återstår fortfarande; kommer de tots sina värvningar före Newcastle i tabellen den kommande säsongen?

Om Roy Hodsgon,Liverpool och Fulham har det surrats om länge. Nu då managern flyttat till Anfield så lär han vilja ta med sig Danny Murphy och Brede Hangeland från Fulham. Detta uppger idag Daily Mail. Även Gilberto Silva och Rafael Van der Vaart sägs vara intressanta för Merseyside-klubben. Hodgson lär ha fått en transferbudget på 15 miljoner pund att röra sig på. De pengarna täcker inte ens upp att köpa Van der Vaart för.

1 kommentar:

Anonym sa...

90 miljoner pund, kan det verkligen stämma?

Ronaldo såldes till Real Madrid för 80 och det är ju en viss klasskillnad mellan de spelarna.