TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 29 mars 2013

Spelare får gå då styrelsen vill ha mer pengar?

Åtta ordinarie A-lagsspelare och tre juniorspelare blev igår uppsagda ifrån Dunfermline i ett sätt att undvika likvidation. Den skotska Division One-klubben meddelar idag att man var tvungna till det tuffa beslutet eftersom "det fanns helt enkelt inga pengar att röra sig med."
Klubben som grundades 1885, är satta under administration för sin ekonomi, åkte förra säsongen ur Premier League. Dit lär man inte komma på många år efter tvångsbantningen igår.
Samtidigt nås Skottland av ryktena som säger att klubbens styrelsemedlemmar löneförhandlat upp sina konton på senare tid och kunnat använda sig av klubbens kontokort under privata semesterresor. Klubbens supporterklubb rasar över ryktena; "Ifall detta är 100% sanning vet vi inte idag men skulle det visa sig vara så, då är det många som förmodligen hade tagit lagen i egna händer."
En liten grupp förstör för hela klubben. Ni har hört den förut. Medias beskrivning av huliganer. Här har vi samma melodi. På andras sidan av fotbollskartan. Fast värre. Egen lyx på bekostnad av en klubb på ruinens brant. Att folk ens kan med att leva så är en gåta för sig. Fotbollens fiender nummer ett.

1 kommentar:

Anonym sa...

excellent issues altogether, you just received a brand new reader.
What may you suggest in regards to your post that
you simply made some days in the past? Any certain?

Feel free to surf to my weblog ... ranger forum