TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 18 mars 2013

Super Frankie och olika gester

Frank Lampard gjorde det för 200:e gången i Chelsea-tröjan igår. Mål. Mittfältarens arbete betyder också en hyllning till hans bortgångna mamma. Hans mor, Pat, dog 2008 och sedan hennes bortgång har hans målgest bestått av att titta uppåt och peka mot skyn som en tribut . 
Målet igår bidrog till segern mot Lampards förra klubb West Ham med 2-0. En klubb vars supportrar har svårt att smälta mittfältarens klubbsvek. 

Direkt efter målet kastade publiken föremål mot Lampard och Terrry där mynt var nära att träffa duon. Idag uppger BBC News London att polisen gripit två West Ham-supportrar för myntkastningen. Männen, som även skall ha skrikit rasistiska slagord mot Chelseas svarta spelare, lär komma få både avstängning och böter. Just detta med böter fick en skribent på ett Chelsea-forum att uttrycka sig; "-Männen var givmilda och gav sina socialbidrag till Lampard och Terry efter målet. Fin gest. Nu har de all tid i världen att besöka Pat Lampards grav, be om ursäkt och lägga en blomma på hennes sten. Om de nu har råd med det efter alla böter. Tid har de ju gott om efter avstängning."
TLC förmodar att varken Frank eller hans far, Frank Senior, skulle uppskatta den gravskötseln.

Inga kommentarer: