TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 14 december 2009

Howe känner stressen och flåset i nacken

Fem gjorda mål av fem olika målskyttar. Morecambes 5-0-seger över Bournemouth i League Two under lördagen gjorde många förvånade. Bournemouth managern Eddie Howe var bedrövad efter kollapsen och skyller motgångarna på en sliten trupp.
Samtidigt som The Cherries har fått grus i maskineriet och aningen motgångar på senare tid så har Rochdale däremot vind i seglen. The Dale vann åter i helgen då Lincoln City fick sina fiskar varma. Keith Hills grabbar vann med 3-1 och har nu serieledning med fyra poängs försprång.
Bournemouth gynnas inte heller av konkurrenten Rotherhams framfart. The Millers slog Bradford med 4-2 och ligger nu endast en poäng efter Bournemouth.
Undra om Eddie Howe känner pressen nu? En sliten trupp vinner ingen serie. Kan vara lägligt då att öppna upp plånboken då transferfönstret öppnar om mindre än en månad.
Bournemouth var bara för en månad sedan en gigant med en ljus framtid i League Two. Nu ser det annorlunda ut. Ta absolut inte ut något i förskott och inget för givet. Det kan bli ödesdigert.

Inga kommentarer: