TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 26 december 2009

TLC anser...

* Samtliga tunga klubbar plockade hem trepoängare i League One under dagen. Leeds gjorde processen kort då man klappade till Hartlepool med 3-1. Norwich hemmaslog Millwall med 2-0 medan Southampton besegrade Exeter med komfortabla 3-1. Då storlagen får upp farten så rullar man över sina motstånd. Skulle det stå och väga i matchen så blir den tolfte spelaren, den stora publiken, den avgörande vågmästaren.
Samtliga tre nämnda klubbar har åskådareantal som får många klubbar i The Championship och även ett par i Premier League, att blekna.
Respekt!
Ännu mer respekt är det att leda serien med sex poäng och ändå ha en match mindre spelad.
Leeds fortsätter sin väg fram som krossande ångvält.

* Kvällens TV4 Sport-sända match mellan Leicester och Sheffield United hade mer karaktär, kämpaglöd och underhållning än många Premier League matcher jag sett på senare tid.
Stämningen på Walkers Stadium gick heller inte den av för hackor.
London har glömt hur man skapar bra läktarstämning. Det alldeles för stora antalet turister på matcherna i huvudstaden har tagit död på den.
Fotbollen som Leicester skapade är ovanligt bra för att tillhöra en nykomling. Underbart spel stundtals och då skall vi inte glömma av den som United skapade. Trevlig match rakt igenom och med ett gäng öl i tv-soffan så blev det ännu bättre.

Inga kommentarer: