TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 20 december 2009

Skrällar,skrällar och åter skrällar

Vilken skräll slår högst? Fulhams utskåpning av Manchester United på Craven Cottage med 3-0 eller Portsmouths 2-0 på Fratton Park mot Liverpool?
Bägge. Två smällkarameller dagarna innan jul förstör inte bara Stryktips och Odds, det fastställer ordentligt att säsongen 09/10 är den säsong som kommer att bli mest oförutsägbar på många år.
Hur länge blir egentligen Benitez kvar i Liverpool? Manchester City har nu förstått att Mark Hughes är ett skämt vad det gäller att leda en förmodad toppklubb och nu har klubben gått ut med nyheten om att walesaren får lämna klubben och in kommer istället italienaren Mancini.
Lite cupguld här och där med Fiorentina, Lazio och Inter. Även detta känns som en skräll.
Jag har flera gånger funderat på vem som skulle kunna klara av att hantera City och då har aldrig Mancinis namn dykt upp i mitt huvud.
Roberto Mancini har sedan tidigare en koppling till just England. Det var där han avslutade sin karriär, 2001, efter fyra insatser i Leicester.
Förmodligen lär det bli mer än fyra matcher som boss i City. Lägger italienaren sina kort rätt så kan det även bli pokalsamlingar i England.

Inga kommentarer: