Katastrofala Cardiff

Leder man med 4-0 i halvlek så är det omöjligt att tappa den ledningen.
Kan man ju tycka ivarjefall. Cardiff motbevisade detta påstående idag då man gästade London Road i Peterborough.
Topplaget Cardiff höjde växlarna och körde över The Posh i första halvlek.
De blåvita hemmaspelarna fick sig en utskällning modell värre i omklädningsrummet av manager Mark Cooper och gick ut på planen i andra halvlek med revanschlusta.
De efterföljande 45 minuterna skulle visa att Coopers stämma hade ljudit högt.
En sensationell upphämtning inleddes och blev nervkittlande då George Boyd stötte in 3-4 minuterna innan full tid. Spiken i Cardiff-kistan kom på övertid då Josh Simpson forcerade in kvitteringen. Historiskt och förlösande för hemmalaget samtidigt som Cardiff får sätta sig ned och fundera över vad de håller på med. Förlust i helgen mot jumbon Plymouth och nu generalknas mot en annan jumbo. Det funkar inte om man har klart sikte på Premier League.