TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 22 december 2009

Omogen reaktion av Beckford


Det var en sur och grinig Jermaine Beckford som steg av planen i förra lördagens match mot Southampton. Anledning? Jo, skyttekungen med 12 gjorda mål så här långt i League One blev nämligen utbytt i andra halvleken och svarade med att nonchalera managern Simon Grayson.
Grayson som tillsammans med supportrar, lagkamrater och media sett att Beckford haft en formsvacka på senare tid blev frustrerad över sin anfallares sätt att bete sig.
Grayson säger till BBC Radio Leeds att han kommer att sätta sig ned och prata med spelaren och dennes brist på respekt mot sin chef. En spelare skall klara av en petning om inte formen är som den skall. Detta skall givetvis gälla även en skyttekung.
Självkritik är en dygd som många spelare och människor över lag borde lära sig.
Förstår inte och klarar Jermaine Beckford inte av att ta kritik så har han en långt mycket längre kvar till toppen än jag hade kunnat tro från första början.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är väl inte första gången det är problem med Beckford? Och det är säkert en bidragande orsak till att han inte blev såld i somras.

Langham sa...

Precis.
Beckford har strulat tidigare. Tillsammans med Fabian Delph, nu i Aston Villa, ställde han till med en massa bus i Leeds.
Det gäller att tämja en sådan personlighet och frågan är om Grayson är rätt man för den uppgiften?