TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 23 april 2010

Coppell skall bli Bristols frälsare

The Championship
Bristol Citys säsong blev aldrig som man hade hoppats eller trott. Förra säsongens playoff-lag som kvalade mot Hull om en Premier League-plats har inte alls levt upp till varken krav eller förväntningar. Denna säsongen skulle bli toppåret som skulle ta klubben till Premier League. Så blev det aldrig. Manager Gary Johnson vände och vred på varenda psykologisk detalj för att finna orsaken till nedåtkurvan. Han fick fram till mars månad på sig. Sedan avskedades han. Sedan dess har tillfälliga managern Keith Millen fått rätsida på och kammat in 14 poäng på sex matcher. Även han kommer att få vika på foten.
Nästa säsong är det en ny herre på Ashton Gate. Meriterade och rutinerade Steve Coppell har kommit överens med klubbens ordförande Steve Lansdown om ett 12-månaders kontrakt.
Detta meddelade brittiska medier igår. Lansdowne tror på Coppell och är beredd att satsa mycket pengar på att den nya manager skall kunna utföra ett gediget arbete i Bristol. Säsongen 2010/11 kanske då kan komma att bli Bristol Citys efterlängtade uppflyttnings år?

Inga kommentarer: