onsdag 21 april 2010

QPR med turen på sin sida

The Championship
Queens Park Rangers är ett ojämnt lag. Man har på de senaste fyra omgångarna vunnit och förlorat i varannan match. Förra helgen kom kräftgången hemma mot Cardiff då man åkte på stryk med 1-0. Omgången tidigare såg det ut som att det hade släppt med seger i derbyt mot Palace. Men inte. Igår fick dock Watford sota för Cardiff-förlusten. Akos Buzsaky gjorde matchens enda mål på straff i den första halvleken.
Samtidigt som QPR säkrade sitt kontrakt så körde man ner Watford i bottenstriden. QPR fick kämpa för segern i slutet av matchen då panikslagna Watford-spelare febrilt försökte kvittera. QPR-managern Neil Warnock menade på att man vann rättvist och för supportrarna samtidigt som han också medgav att det alltid är svårt att spela mot nedflyttningshotade lag. Watford var nära att få in bollen ett flertal tillfällen under andra halvlek men hade aldrig Fru Fortuna på sin sida. The Hornets har nu två poäng ned till nedflyttning med två omgångar kvar att spela. Rätt ironiskt ändå att QPR nu på slutet skall kunna roffa åt sig turliga poäng. Tur är något som Loftus Road-klubben saknat under stora delar av säsongen och med en skopa sådant så hade man säkerligen varit med upp i toppstriden.