TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 19 april 2010

En Orient-seger behöver inte vara snygg

League One
Leyton Orients manager Russell Slade hyllade sitt manskap efter 2-0 segern över Stockport och menade på att insatsen var livsviktigt eftersom vinsten bidrog till att säkra kontraktet i League One.Och trots att man inte spelade någon attraktiv fotboll så skapade man ändå chanser och gjorde mål.
Viktiga ingredienser för att vinna en match och ta poäng. Poäng är just vad Orient behöver nu.
Senaste tidens resultat med kniven mot strupen har varit över förväntan. Förra veckans skrällvinst mot Norwich följde nu upp med en trepoängare mot redan avhängda Stockport.Ryan Jarvis gjorde sitt sjunde mål för säsongen efter 53 minuter. Unga Eric Lichaj kunde 10 minuter innan fulltid göra sitt första mål som seniorspelare.
Orient är med tre omgångar kvar endast fyra poäng före Tranmere. Det finns med andra ord en oro till nedflyttning. Samtidigt som Slade hoppas på att Tranmere inte orkar med att kämpa hela vägen så säger han också att hans egna manskap kommer ge allt för att vinna resterande matcher.
Grisfotboll lönar sig. Slade har bevisat det tidigare och då är det bara till att köra på det receptet återstående matcher.

Inga kommentarer: