söndag 18 april 2010

Oavgjort Stålderby

The Championship
Säsongens andra Sheffield-derby kan ha blivit det sista på minst en säsong.
Wednesday är fortfarande kvar i bottenstriden och under nedflyttningsstrecket efter 1-1 hemma på Hillsborough mot ärkerivalen United. The Blades började bäst men det var turligt nog hemmalaget som inför de 35,485 åskådarna på läktarna kunde ta ledningen efter en fin volley av mittfältaren Darren Potter. Ugglorna höll ledningen fram till halvtid och en bra bit in i den andra halvleken. United var dock det bästa laget på plan och det skulle komma att ge utdelning. I den 60 minuten kunde gästerna kvittera genom Lee Williamson på en glimrande frispark. Oturen grinar åter Wednesday i ansiktet. Samtidigt som United nu lade sig på en tionde plats i serien så kommer Wednesday de två sista omgångarna, med en poäng upp till säker mark, få kriga om varenda poäng och hoppas på att konkurenterna tappar i sina matcher.