TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 27 april 2010

Det senaste från England

*Som om det inte vore nog med nedflyttning från Premier League, 119 miljoner pund i skulder, undermålig spelartrupp och stora problem att få tag på en riktig ägare. Även nästa säsong kan bli jobbig för Portsmouth, det snackas om att man kan få börja med hela 17 minuspoäng och då blir det enbart kamp för nytt kontrakt som gäller för sydkustklubben.
*****
*Paul Lamberts övergång från Colchester till Norwich rör fortfarande upp känslor. Norwich tog kontakt och värvade Lambert på ett regelvidrigt sett och för det kommer man nu att straffas av Football League. Det troliga är att man slipper poängavdrag men att det kommer kosta klubben en hel del pengar. Ärendet avgörs troligtvis inom den kommande veckan.
*****
*Snart kan man börja planera nästa säsongs resor till andra sidan av Nordsjön. Spelschemat för Championship, L1 och L2 släpps torsdag 17 juni.
Viktiga datum som man redan nu kan lägga på minnet är lördag 7 augusti då ligaspelet startar och 10-11 augusti då ligacupen spelar sin första omgång.
*****
*Steven Gerrard har haft sin jobbigaste säsong hittills under karriären och nu kommer info som kan förklara åtminstone en del. Enligt uppgifter har Gerrard gått till domstol för att stoppa News of the world från att publicera artiklar om en smaskig otrohetshärva som innehåller både oönskade graviditeter, 16 åriga tjejer och Derby-spelare.
Informationen lär väl komma fram på ett eller annat sett framöver men det kanske kan förklara Gerrards svaga spel och ointresse som synts under säsongen.

Inga kommentarer: