TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 26 oktober 2011

Gårdagens resultat ifrån Conference North

I toppen mot botten gick det som man kunde förväntat sig. Även om siffrorna rann iväg. Gainsborough ligger tre i divisionen och hade inga problem att, trots bortaplan, besegra Eastwood Town med 1-6. Stor segerorganisatör var Kendall som stod för ett hattrick i första halvlek. The Badgers ligger nu näst sist i tabellen. Endast målskillnad rädder dem från jumboplatsen. Hyde FC gick hela tio omgångar utan förlust. Fortfarande är man ett topplag men i lördags inkasserade man säsongens andra förlust. I förra omgången blev Guiseley övermäktiga på på bortaplan och i aktuell omgång förlorade laget på bortaplan mot FC Halifax. I halvlek låg man under med 3-0 på The Shay Stadium. I matchens 56:e minut nätade Crother och i 90 minuten stötte Hyde in ett självmål. Närmre poäng än så kom inte Hyde. Hyde skuggas av hungriga Gainsborough och Guiseley. The Tigers gör bäst i att snarast komma ur svackan om man vill vara med och kriga om topplaceringarna när det drar ihop sig. Slutligen kostar bloggen på sig att gratulera Workington som i och med säsongens blott tredje vinst slog Harrogate Town med 2-1 och nu har känning på lagen ovanför nedflyttningsstrecket.