TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 25 oktober 2011

Rykten, skvaller och annan nonsens

* Stuttgarts Pavel Pogrebnyak kan snart komma att ha Craven Cottage som ny arbetsplats. Det uppger idag Daily Mail som skriver att den ryska anfallaren tillsammans med Arsenals Andrei Arshavin var de tongivande i det Zenit St Petersburg som för ett par år sedan vann UEFA Cupen.

* På tal om ryssar och Arshavin så meddelar websajten Inside Futbol att den ryska klubben  Anzhi Makhachkala är villiga att lägga upp 10 miljoner pund för ryssen och hans franske lagkamrat, försvararen Sebastien Squillaci. Övergångarna planeras ske då transferfönstret öppnas i januari.
* Marseilles mittfältare Andre Ayew har ögonen på sig från Arsene Wenger. 21-årige Ayew som är son till den världsberömde ghananen Abedi Pele, lär också vara flitigt uppvaktad av italienska Inter. Det uppger idag tidningen Metro.
* 20 miljoner pund. Det är summan som Manchester United sägs vara villiga att lägga upp för att få till sig Neven Subotic. Dortmundförsvararen briljerar i Bundesliga och kan, enligt websajten Caught Offside, komma att få Old Trafford som ny adress i januari.
* Werder Bremens mittfältare Marko Marin är ryktenas man idag och ett namn på samtliga engelska storklubbars läppar. Daily Mail uppger att Liverpool, Tottenham, Chelsea och Arsenal hört sig för hos Bremenklubben om att få ta del av den tyska landslagsmannens tjänster.
* Det har surrats om en flytt till Juventus. Idag skriver Metro om att Theo Walcott istället funderar på att stanna kvar i England och teckna ett nytt kontrakt med Arsenal. Ett sådant skulle komma att få Walcott till en av de bäst betalda spelarna i Premier League.
* Han briljerade för ett par säsonger sedan I Swindon innan han såldes till Leeds. Idag är anfallaren Billy Paynter inte lika het. Brighton har dock fattat tycke för anfallaren. Daily Mirror skriver idag att The Seagulls gett Elland Road-klubben ”ett ansenligt bud”. Brighton försökte i somras men fick  då nobben. Det nya budet har förmodligen några siffror till inbakat.
* Daily Mail berättar även idag att Arsenal thar spioner och scouter på The Moss Rose i Macclesfield. The Gunners studerar League Two-klubben Towns försvarstalang, 17-åringen Elliott Hewitt. Hewitt har trots sin ålder redan spelat för Wales U21-landslag.
* Förre Chelseamittfältaren Scott Sinclair har gjort bra ifrån sig i Swansea. Det anser klubben och är nu tidigt ute för att förnya kontraktet med spelaren. Daily Mail uppger att Sinclair, med 18 månader kvar på kontraktet, redan nu erbjudits ett nytt.
* Coventry är mer än angelägna om att teckna upp Sammy Clingan och Martin Crainie inför framtiden. Duon är klubbens viktigaste spelare och det har fått klubbens ordförande Ken Dulieu att själv flyga till Riccoh Arena för att sätta sig ned och prata med spelarna. Det uppger idag Daily Mirror.
* Newcastles målvakt Steve Harper börjar inte bara bli till åren. Den 36-årige burväktaren har även sett sig bli undanknuffad i målet av Tim Krul och inte nog med det, blivit tredje målvakt efter att Geordies värvat Rob Elliott från Charlton. The Sun hävdar därför idag att Harper börjat se sig om efter andra alternativ och kan tänka sig att avsluta karriären i Brighton. The Seagulls uppges vara intresserade av ett lån av målvakten.
* Dagens sista transferrykte kommer från Skottland och har en svensk anknytning. Diverse skotska tidnigar uppger idag att mästarna Rangers erbjudit Halmstad BK:s Joe Sise att träna med klubben. Anfallaren lär nog inte ha något emot att byta nästa säsong i Superettan på Örjans Vall mot hetluften i Glasgow, Ibrox och Old Firm.

Inga kommentarer: