TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 oktober 2011

Wrexham vann toppmötet på Kenilworth Road

Blue Square Premier
Toppmöte på Kenilworth Road igår då Luton tog emot serieledarna Wrexham. Då fick The Hatters känna på walesarnas fina form. Förlust med 1-0 efter att Mathias Pogba gjort mål i den 73 minuten. Bägga managerna tyckte efter matchen att det var det svårast motstånd på flera år. De höll förmodligen de 7,720 åskådarna också med om. Wrexham leder nu serien fyra poäng före tvåan Fleetwood.
***
Jamie Vardy gjorde ett äkta hattrick för sitt Fleetwood då Alfreton Town besegrades med 4-1 på bortaplan. Jumbon Town fick en man utvisad i den första halvleken och hade inte en chans att utmana Fleetwood som tog sig upp på en andraplats i serien.
***
Grimsby tog ledningen direkt borta mot Ebbsfleet och såg ut att gå mot storseger. Då vände det för Liam Daish Fleet, Stonebridge Road-klubben kvitterade och lyckades sedan göra ytterligare två mål. Ebbsfleet har en vinnande trend i ryggen nu och har bara på ett par få omgångar tagit sig upp från bottenträsket och upp till mitten.

***
Några som inte har samma flyt är Gateshead. Den tidigare toppkandidaten dalar nu i tabellen och dess tur har vänt. Trots att skyttekungen Shaw gjorde mål igår så förlorade man ändå hemma med 3-2 mot Southport och ligger idag på sjunde plats. Oturen grinar nordöstklubben i ansiktet. Man tappade 2-0 till 2-2 och sedan kom förlustmålet i slutminuten.
***

Nio mål, tre tvåmålsskyttar, två straffar och heta känslor i slutminutrarna. Det var facit efter gårdagens match mellan Kidderminster och Braintree Town. Harriers gick segrande ur striden med hockeysiffrorna 5-4 och tog sig därmed förbi Braintree i tabellen. Essexklubben har vikt ned sig på senare tid efter den imponerande inledningen. Skador uppges dock vara den officiella anledningen i Braintree.
***
Effekten som det talats om på senare tid med den nya managern Stimson i Kettering, avstannade drastiskt igår. Förlust borta mot Newport County med 3-1 där hemmalagets Danny Rose gjorde hattrick.
***
Tabelltrean York och Jason Walker kvitterade till 1-1 hemma mot Cambridge. Sedan kvitterade han på nytt. 2-2 i sista minuten innebar en poäng av vinnande karaktär och York etablerar sig i toppstriden på allvar.