TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 27 oktober 2011

Rykten, skvaller och annan nonsens

Paris Saint-Germain lägger sig i jakten på Lilles Eden Hazard. Det meddelar idag websajten talkSPORT. Detta oroar tidigare spekulanter i Manchester United och Arsenal då fransmänen lär "spela på strängarna om att Hazard endast är franskspråkig."
***
Serie A giganten Roma är intresserade av att värva från Manchester. Dubbelt upp dessutom och från bägge klubbarna. Både Rio Ferdinand och Carlos Tevez är spelarna som italienarna vill låna in. Det uppger idag Metro.
***
På tal om Tevez så placeras argentinaren idag i Corinthians. Daily Mirror skriver att den sydamerikanska klubben erbjudit City 40 miljoner pund.
***
Newcastle och Alan Smith fungerar inte ihop vilket nu resulterar i att klubben lagt ut spelren för lån. Det meddelar idag Daily Mirror.
***
Sochaux Marvin Martin kan komma att få England som ny arbetsplats. Websajten talkSPORT skriver idag att den franske mittfältaren har ögonen på sig av Arsenal. The Gunners har dock konkurrens av spanska Valencia om spelarens namnteckning.
***
West Bromwich plockade nyligen upp sin 18-årige anfallstalang George Thorne från akademin. Än har han inte spelat en match. Daily Mirror skriver dock idag att WBA vill att spelaren skall få ordinarie matchtid och vill därför låna ut honom till en Championshipklubb under hösten. 
***
Jordan Rhodes vräker in mål för Huddersfield i League One. Detta har gett eko till självaste Old Trafford. Manchester United är intresserade av den 21-årige anfallaren och idag skriver Metro om att den nyutbildade scouten Paul Scholes i dagarna kommer att åka till Galpharm för att ta sig en närmare titt.
***
Manuel Almunia var kanske ite den sista burväktaren på Emirates. Websajten Caught Offside skriver idag att Arsenal kopplats ihop med Sevillas Javi Varas. En övergång sker isåfall nästa sommar.
***
Roberto Mancini och hans italienare i staben har studerat in ett kommande nyförvärv. Från hemlandet dessutom. Cagliaris mittfältare Radja Nainggolan förväntas värvas in till Eastlands då januarifönstret öppnar. Detta raportertar idag italienska sporttidningar.
***
Martin O'Neill dementerar uppgifterna som placerar honom i sin gamla klubb Leicester. Till The Guardian säger idag den f.d Villa-managern att "Det är en alldeles för känslig övergång och för riskfylld att ta sig an."
***
En spelskandal börjar nystas upp i England där kända fotbollsspelare är en del av huvudpersonerna. Ipswich Michael Chopra lär ha spelat bort en förmögenhet. Hans kompis Dominic Matteo, även han en f.d fotbollsspelare i bland annat Liverpool och Leeds lär, enligt Daily Mirror, ha spelat bort uppemot en miljon pund.
***
Liverpools lagkapten Steve Gerrard säger idag till The Sun att han tror att Spurs-manager Harry Redknapp kommer bli näste engelska förbundskapten och den som ersätter Fabio Capello.
***
Wolves har problem och managern Mick McCarthy har fått ta på sig allmänhetens vrede. Någon som står bakom McCarthy är hans egen chef. Klubbens VD Jez Moxey  säger idag till Daily Mail att "McCarthy har mitt fulla förtroende och stöd".

Inga kommentarer: