TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 31 oktober 2011

Wales: Viktiga bortapoäng

Corbett Sports Welsh Premier League
En utvisning på Chad Bond blev ödesdigert för Llanelli i gårdagens möte hemma på Stebonheath Park. Gästerna Airbus UK gjorde minuten efter, 50, mål genom försvararen Gavin Cadwallader och uppförsbacken blev total för Llanelli som gjorde allt för en vinst och en andraplats. Någon vinst blev det aldrig. Visserligen kvitterade Stuart Jones för hemmalaget som skapade mängder med chanser men det var också allt. AUK stabiliserade sig istället i mittenskiktet med sin poäng på en åttondeplats. Llanelli ligger därmed kvar som tabelltrea en poäng efter Bangor City och fem poäng efter serieledarna The New Saints.
Craig Garside scores the last time these teams met at Farrar Road
Gårdagens andra match kryssades även den. Bottenklubben Afan Lido skrällde då man vann en poäng borta mot tabellfyran Neath. På The Gnoll i Port Talbot kvitterade gästerna Edwards 1-0 ledning i den 45 minuten då anfallaren Chris Jones kom igenom. Ett resultat som stod sig och innebar att Afan Lido tog sig ovanför strecket.
Inget av bortalagen igår har än så länge vunnit en bortamatch i serien. Tillsammans med jumbon Carmarthen så är man vinstlösa.