TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 oktober 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Steven Gerrard har haft prolem med skador de senaste säsongerna. Ljumskarna spökar för mittfältaren och idag säger han till Daily Telegraph att han befarar att det är just ljumskarna som kommer vara anledningen till att han snart kommer att avsluta sin karriär.
***
Arsenals Theo Walcott har ögonen på sig från Italien. Italienska medier uppger idag att mittfältaren kn komma att säljas till Juventus. Isåfall möter han klubbens legendariska anfallare Alessandro Del Piero i dörren. Veteranen Del Piero har tackat nej till förnyat kontrakt med Turinklubben och uppges, enligt Daily Mail, ha som högsta önskemål om att få avsluta karriären i Premier League. Flertalet klubbar skall ha lyssnat positivt på anfallarens önskan.
***
Minns ni Robert Pires? Arsenals förre franska mittfältssjärna är idag 38 år och har tänkt sig att avrunda karriären med att fylla fickorna fulla med oljemiljoner. The Sun berättar nämligen att Pires är redo att flytta till Qatar för att finna lyckan. Även ryska klubbar sägs vara intresserade.
***
Åtta miljoner pund. Det är summan som Newcastle är redo att betala för franska Sochaux anfallare Mobido Maiga. Det uppger idag Daily Mirror.
***
Spanska medier uppger idag att Tottenham har visat intresse i två Barcelonaynglingar. De lovande talangerna, högerbacken Martin Montoya och mittbacken Marc Bartra kan bli nästa spelare på WHL om Harry Redknapp får som han vill.
***
Websajten Caught Offside hävdar idag att Real Madrid gjort en förfrågan till Arenal om att få köpa lagets holländska stjärna Robin van Persie. Priset sägs vara uppmot 30 miljoner pund.
***
West Ham har lånat in Arsenals målvakt Manuel Almunia. Spanjoren stortris i östra London och till The Sun säger han idag att han stortrivs i klubben och vill avsluta karriären där. Till att börja med hoppas han att klubbarna kommer överens om en förlängning av kontraktet.
***
Duncan Ferguson är tillbaka i Everton. Den förre skyttekungen och publikikonen kommer framöver att ingå i klubbens stab och undervisas i coaching av klubbens akademi chef Alan Irvine. Det uppger idag Daily Mirror.
***
Portsmouth står utan manager efter att Steve Cotterill lämnat för samma tjänst i Nottingham Forest. Då har Pompey en ersättare på gång. The Sun hävdar idag att Cardiffs förre manager Dave Jones är nära ett avtal med klubben. Där spricker isåfall drömmen om Premier League de kommande åren....

Inga kommentarer: