TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 30 oktober 2011

Turn back time.

Ja, för en gångs skull var det The Sun som uttryckte det snyggast. Man skrev igår att både klockan, Darren Bent och Wayne Rooney turned back. Klockan till vintertid, Bent till Sunderland och Rooney till Goodison Park.

Om vi börjar med Bent och hans Aston Villa så klarade de oavgjort mot Sunderland. Hemmafansen sjöng om "one greedy bastard" och hade banderoller med "B£nt" skrivet på. Den engelske landslagsanfallaren har ju fått ett rykte om sig att vara en evig flyttfågel. Han ryktas också få bra betalt vart han än vänder sig. Men det skall förstås sägas att det är en pålitlig målskytt som levererat i varje klubb.

Wayne Rooney spelade alltså med sitt Man U på gamla hemmaarenan mot Everton. Rooney i en mittfältsroll. Det mesta handlade väl egentligen om att slicka såren efter förra helgens fullständiga förnedring i derbyt mot City. Ferguson och hans mannar lyckades, tack vare Hernandez som sköt matchens enda mål.

Vad tror ni att Arsene Wenger önskar sig under granen, till jul? En Van Persie som konserverar formen, som håller sig hel och som stannar i Gunners. Det känns som bra gissningar. Kan det dessutom toppas med magiska segrar som gårdagens i derbyt mot Chelsea så kan vi förhoppningsvis få se en leende och mindre grå Wenger, framöver.
Chelseas manager Villas-Boas, å sin sida. Han önskar sig nog ett försvarsspel värt namnet. Mest komiskt blev det väl igår när Terry halkade och lämnade fri väg för Arsenal, fram till målet. Som om inte John Terry har nog med problem redan...

Idag ser jag fram emot ännu ett London-derby. Med middag hemmavid så lär jag få smita iväg lite då och då.

Inga kommentarer: