TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 28 oktober 2011

Aftonsskvaller

Leicester fick i veckan nobben av Martin O´Neill. Detta hindrar inte The Foxes för att leta ny manager. Daily Mirror skriver ikväll att Huddersfields Lee Clark och f.d Forest-managern Billy Davies kontaktats.
***
Brendan Rodgers har ett förflutet inom Chelseas organisation. Det tar han tillvara på idag. Daily Mail skriver att Swansea-managern hört sig för hos Chelsea om att låna mittfältstalangen Josh McEachran.
***
Sunderland ger sig inte i jakten på senegalesen Papiss Demba Cisse. The Black Cats vill ha anfallaren trots att tyska Freiburg höjt prislappen till 18 miljoner pund. Det rapporterar idag Daily Mail. 
***
Queens Park Rangers har ögonen på sig från Italien. Napoli har studerat Adel Taarabt och Alejandro Faurlin och vill, enligt Daily Mirror, göra en affär i januari.
***
Brightons manager Gus Poyet lyckades först värva Steve Harper till sydkusten. Nu vill han värva in Harpers Newcastlekompis Alan Smith. Daily Star skriver idag att Smith, som är uppsatt på transferlistan i Newcastle, är högst upp på Brightons önskelista. 
***
I somras fick man nobben. Nu har Ipswich lagt ett nytt och högre bud på Doncaster Rovers Billy Sharp. Daily Mirror uppger ikväll att Ipswich nya bud på anfallaren är på 1,5 miljoner pund.
***
Till sist så kan TLC berätta om Oldham maskoten Chaddy the Owl och den misshandel han råkade ut för i veckan. Chaddy knockades av supportrar till det egna laget då Oldham mötte Preston. Anledning? Chaddy stod i vägen för den hetlevrade supportern.

Inga kommentarer: