TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 30 oktober 2011

Lawrie Sanchez: "Vårt försvarsspel höll amatörklass"

League Two
Barnets manager Lawrie Sanchez anser att hans försvarare inte höll League Two-kvalité igår. TLC håller med. Att släppa in sex mål på hemmaplan där försvaret är som en hönsgård är oacceptabelt. Burton Albions tog sig stora friheter igår då man krossade Barnet på Underhill med 6-3. Matchhjälten och anfallaren Billy Kee stod för ett hattrick. Hans manager Paul Peschisolido hyllade offensiven som "totalt fenomenalt fantastiskt." Sanchez ansåg vidare att laget höll "amatörklass". Ja, det har TLC sagt de tre senaste säsongerna. Man är inte många placeringar därifrån....
Seger förde Barnet under strecket och Burton till en placering tätt intill play-off zonen.

Crawleys poängtapp (1-1) hemma mot Accrington öppnade upp för Southend. Seasiders lade in en hög växel då man gästade Macclesfield och segern med 2-0 tog Essexklubben upp i serieledning.

Jumbon Plymouths otur fortsätter. Man var igår sju minuter ifrån en bortaseger mot Cheltenham då hemmalagets Darryl Duffy visade upp sig. Mål i 83:e och sedan i 90:e minuten innebar till slut hemma seger för Cheltenham och en matchhjälte i Duffy.

Värt att notera från gårdagen var att inget av lagen från 17-24 plats vann sina matcher.
Serien fick även igår sin fjärde skyttekung då även Aldershots Danny Hylton utökade sin måskörd med två mål mot Crewe Alexandra. Hylton är nu tillsammans med Wimbledons Midson, Crawleys Tubbs och Burtons Richards uppe på nio mål i serien.