TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 17 december 2012

Birmingham håller hårt i målvaktstalang

Southampton fick nobben i somras trots att man lade upp sex miljoner pund. Birmingham säljer inte sin målvakt Jack Butland hur som helst.  Bristolfödde Butland har representerat alla Englands ungdomslandslag och var i somras uttagen som ersättare till skadade John Ruddy under EM i Polen/Ukraina. 19-åringen gjorde A-landslagsdebut emot Italien i år och spelade fem matcher med Team GB under OS. Butland är därmed engelsk fotbolls framtid.
Birmingham sitter på en guldklimp och kan välja och vraka med buden som strömmar in. Förutsatt att det är ett högt bud vilket det ännu inte har varit.

Idag skriver Daily Mirror att både Liverpool och Everton visat starkt intresse för målvaktstalangen, som denna säsongen gjort 22 matcher för Brums, men manager Clark säger nej. "Butland mår bäst av att utvecklas i lugn och ro hos oss. Han är en spelare för framtiden och hans dag kommer men tills dess är han Birmingham såvida det inte dyker upp ett rekordbud." Mycket lär hända till januari-fönstret öppnar och då kan TLC tippa på att Brums kommer vara minst 10 miljoner pund rikare som klubb.